Opdatering af gudhjem.nu

Gudhjem.nu har stået stille længe og det er lang tid siden at oplysningerne på hjemmesiden er blevet opdateret. Mange undersider er forældede, nogle mangler helt og andre skal simpelthen blot fjernes. Ligeledes mangler rigtig mange sider kontaktoplysninger, så potentielle kunder, gæster eller medlemmer kan komme i kontakt med dig.

Men da gudhjem.nu drives af frivillige kræfter, sker der kun ændringer hvis vi bliver gjort opmærksom på disse fejl. Vi har ikke tid til at ajourføre informationen selv.

Det er her at du kommer ind. Dig der driver en virksomhed i Gudhjem. Dig der repræsenterer en forening i Gudhjem. Det er nu at du skal tjekke om din virksomhed eller forening er repræsenteret korrekt på Gudhjem.nu. Har vi de rigtige informationer? Har vi den rigtige hjemmeside, kontaktinformation, åbningstider osv.?

Gå vores side igennem og se om du kan finde din virksomheds eller forenings side. Og hvis der mangler, skal rettes eller fjernes noget så kontakt os. Men inden du gør det, så skal du lige læse videre. For det er et kæmpe arbejde at opdatere en hjemmeside med mere end 100 undersider. Derfor har vi brug for at få informationen på en måde, så vi nemt kan indarbejde den.

Det vil sige at vi har brug for følgende information:

  • Den komplette tekst du ønsker står på siden (herunder åbningstider,
  • Adresse på evt. hjemmeside
  • Øvrige kontaktoplysninger (telefon, mail mv.)
  • Et evt. billede vi må bruge på siden

Det skal være tydeligt hvad der er hvad, hvilken side du referer til og et evt. billede skal være i en høj opløsning. Så vil vi tilgengæld få opdateret de mange undersider i de kommende uger. Vi vil forsøge at opdatere så hurtigt som muligt, men det kan tage tid. Du får besked så snart din side er opdateret.

Send dine rettelser til pelle@gudhjem.nu
Lad os sammen få opdateret byens hjemmeside.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*