Gudhjemtørklædet 2017

Printværkstedet i Nepal hvor alle Hoddans printede tørklæder bliver farvelagt. Det er lag nummer 2 af Burgundiatørklædet der ses i produktionen.

Fredag d. 5. maj kl. 16.30 afslører Hoddan motivet for Gudhjemtørklædet 2017. Helene Høm, der er kunstneren bag, har i den grad fortolket Gudhjemtørklædet, også i mere end en forstand. Er du lidt nysgerrig for at se hvad hun har fundet på eller skal du sikre dig et Gudhjemtørklæde til samlingen? Så bydes der nemlig på et glas bobler og snacks i Hoddan, Ejnar Mikkelsensvej 17.

Hoddan introducerer også et nyt tørklæde der får sin helt egen nye kategori. Det kommer til at hedde Burgundiatørklædet og består af flere lag print end det enkle udtryk, som vi kender det fra Gudhjemtørklædet. Første kunstner i rækken er Flemming Møller, der ejer Figenhuset, og Hoddan kan ikke vente med at vise hvordan Flemming har fortolket et af sine kendte motiver over på et nyt medie: tørklædet
Der afholdes også en konkurrence hvor man kan deltage og vinde et 100% uld plaid til en værdi af 1490,-.
Printværkstedet i Nepal hvor alle Hoddans printede tørklæder bliver farvelagt. Det er lag nummer 2 af Burgundiatørklædet der ses i produktionen.
Printværkstedet i Nepal hvor alle Hoddans printede tørklæder bliver farvelagt. Det er lag nummer 2 af Burgundiatørklædet der ses i produktionen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*