Særudstilling i Oluf Høst Museet

Der har været usikkerhed om Oluf Høst Museet ville åbne i denne sæson; men det er nu officielt at museet slår dørene op fredag den 22. april kl 11.00. Udover den faste udstilling og “hussamling” af Oluf Høst værker, bydes der i år også på en særudstilling om Høst, Lergaard & Søndergaard.

NK_1390_Søndergaard__Jens

Oluf Høst Museet skriver:

I 1928, året inden Oluf Høst selv blev fastboende, inviterede hans Jens Søndergaard (1895-1957) og Niels Lergaard (1893-1982) til øen tre kolde januardage, hvor der blev diskuteret, arbejdet og drukket tæt.  Forholdet mellem de tre malere forsatte dog ikke helt så venskabeligt; men alle tre har sat deres præg på dansk kunst. Se værker af de tre malere og oplev forskelle og ligheder mellem de tre.

Udstillingen kan ses i Orionstuen i museet have hele sæsonen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*