Undreværket åbner i påsken

Lørdag 26. marts inviterer Undreværket til åbningsreception på Kirkevej 2. Helene Høm og Thomas Danielsen byder på et lille glas og løfter sløret for status, drømme og planer for stedet i 2016. Alle er velkomne til at kigge forbi mellem kl.15.00 – 17.00

Undreværket er en forening, hvor formålet er at skabe og vise ny professionel scenekunst på – og fra – Bornholm. Det er et mål at eksperimentere med udtryk, spillestil og spillerum for at rykke ved vores måde at se – og lave – teater på.

Undreværket ønsker at tiltrække scenekunstnere fra ind – og udland, der kan skabe og vise forestillinger på Bornholm. Undreværket skal også selv producere forestillinger, der kan turnere internationalt og synliggøre den kunstneriske fordybelse, der er mulig på Bornholm. Gudhjem har gennem tiden tiltrukket mange kunstnere.
Desuden ønsker foreningen at støtte op om teateraktiviteter, der involverer børn og unge.

Undreværket er drevet af frivillig arbejdskraft, men der udbetales løn – baseret på kunststøtte – ved professionelle teaterproduktioner og undervisning.UNDREVÆRKET

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*