Tre film i efterårsferien + en fjerde

Så nærmer vi os igen efterårsferien. Som altid byder efterårsferien på uhyggelige skabninger og arrangementer når der er Halloween i Gudhjem. Du kan se hele programmet i kalenderen. Men udover de mange uhyggelige events, sker der også alt mulig andet. Eksempelvis kan man i Scala Gudhjem opleve tre forskellige film i løbet af efterårsferien:

krigen-header

Den første film er det danske drama “Krigen” med Pilou Asbæk og Tuva Novotny om krigen i Afghanistan. Den kan man allerede se fra i morgen aften i Scala, hvorefter den kører til og med onsdag den 14. oktober.

FarTilFires_VildeFerie_TeaserPoster

Den anden film er efterårsferiens tilbud til det yngre publikum. Lille Per, Onkel Anders og Far er tilbage, denne gang med Far anklaget som indbrudstyv. Filmen kører mandag til fredag i efterårsferien klokken 16.15.

screen-shot-2015-04-20-at-17_46_37-e1429715500177

Den tredje film er dramaet “Phoenix” der handler om en overlevende kz-fange, der prøver at finde ud af om hendes mand var den person der angav hende til nazisterne. Filmen vises fra torsdag den 15. oktober til og med onsdag den 21. oktober. Alle dage klokken 19.15.

Du kan læse mere om de enkelte film i vores kalender og bestille billetter på Scala Gudhjems hjemmeside.

Og så var der jo en fjerde film. Torsdag aften, den 15. oktober, er der Gys og Grin i Scala Gudhjem. Arrangementet starter klokken 21.00 med teaterforestilling. Klokken 22.00 er der så en uhyggelig familiefilm. Hvilken film der vises kan vi dog ikke fortælle endnu.