Filmaften på Gudhjem Museum

 

Gudhjem By- og Mindeforening inviterer til en spændende filmaften på Gudhjem Museum, tirsdag den 23. januar kl. 19.21.

Filmene er optaget af Familien Henriksen, der var sommerbornholmere og ejede sommerhuset ”Hønsehuset”, de var ivrige amatørfotograferer.

Familien Henriksen optog smalfilm i Gudhjem fra midten af 1950’erne til midten af 1970’erne. Det  var både optagelser af dagliglivet i Gudhjem og små sjove sketcher. Mange Gudhjemboere deltog i familien Henriksens sjove sketcher, både de unge og de lidt mere modne.

Deres datter Ellen Pedersen har redigeret de gamle smalfilm. Vi har fået lov til at låne optagelserne,så denne aften er der så mulighed for at gense Gudhjem og beboerne i byen for mere end 50 år siden.  Husker man ikke personernes navne, er her også hjælp, Ellen Pedersen har ved hjælp af stor research kunnet navngive næsten alle personer, der ses i optagelserne.

Det er en tur ned i en tidslomme, for alle der holder af og interesserer sig for Gudhjem. Det er film, der aldrig har været vist offentligt før. Der bliver en pause, hvor filmene og tidligere tiders Gudhjem kan drøftes.

Alle interesserede er velkomne.

Arrangementet er gratis for medlemmer af foreningen

For ikke medlemmer er prisen 40 kr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*