Danmarks hyggeligste julekalender

Glem alt om julekalenderen i TV’et, om chokolade-julekalenderen der forsvinder hurtigere end og glem også alt om pakke-julekalenderen du vågner op til hver morgen i december. Den aboslut, hyggeligste julekalender foregår i Gudhjems gader.Hver dag kl. 19.00 (undtaget den 24. december), mødes folk og fæ foran en ny låge i form af et indpakket og dekoreret vindue. Sammen synger man julesange og åbner lågen og ser det udsmykkede vindue. Derefter er der lidt godt til ganen.

Lad os sige det direkte: Det er skide hyggeligt. Det binder byen sammen og lysner i den mørke tid. Vi kan kun anbefale alle og enhver at deltage så meget som muligt. Nedenfor kan du se kalenderen, så du ved hvor du skal hen. Glæd dig.

julekalender

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*