Velkommen til Gudhjem

Er du flyttet til vores lokalområde inden for det sidste år eller to, så vil Gudhjem By-­ og Mindeforening – byens borgerforening – invitere dig til en guidet rundtur i byen med særlig fokus på byens rum og foreningsliv. Der er tilflytter-byrundtur søndag den 20. november kl. 13.30 med start fra Gudhjem Bibliotek.

flag+bokul

Vi har i Gudhjem rigtig mange tilbud, der understøtter fællesskabet. Vi besøger bl.a. Flådeselskabet  Atlanten – en forening til bevaring og udvikling af kystkulturen i og omkring Nørresân Havn – og Gudhjem Universitet, der har to lokaler velegnet til fjernstudieplads, mødelokaler, midlertidig delearbejdsplads m.m. Gudhjemhuset – hvor en række af byens foreninger holder til, samt Gudhjem Museum –  et af byens førende kulturhuse. Vi fortæller også om svømmehallens  støtteforening, Scala Gudhjems forening, Aktive Kvinder, Lokalhistorisk Forening, byens børnehave og om nærmeste skole, der blot ligger 5 minutters buskørsel fra Gudhjem, osv. osv.

Turen afsluttes i Scala Gudhjem, hvor Byforeningen byder på kaffe/kage, spørgsmål og svar.

Fra  kl.  16  byder Scala Gudhjem på gratis julehyggefilm for hele familien.

KONTAKT:  Kirsten  Lund,  tlf.:  4081 1640 eller  Hans  Jørgen Jensen,  tlf.:  2042 3370

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*