Gudhjem Museum: Fem gudhjemboer fortæller om årene 1940-1946

Mandag d. 14. november kl. 19-21 er der medlemsaften på Gudhjem Museum: “Fem gudhjemboer fortæller om årene 1940 -1946”Det bliver en historisk aften på Gudhjem Museum. Vi har fået fem medlemmer af foreningen, der på egen krop har oplevet de svære år, til at fortælle om deres oplevelser. Der vil blive fortalt om den tyske besættelse, hvor tyske soldater var indkvarteret i Gudhjem, dagliglivet i de år, samt russernes ”befrielse” af øen. Disse skelsættende begivenheder havde stor betydning for almindelige bornholmeres dagligdag, der var rationering, mørkelægning og mange andre udfordringer. Her har I muligheden for at høre førstehåndsoplevelser fra de år.

De fem, der vil fortælle om deres oplevelser er: Eigil Lind, Agnete Bjerregaard Hansen, Karsten Hansen, Birgit Bloch og Erik Madsen.

Så mød frem til en spændende snak om Gudhjem for 70 år siden.

Foreningen har investeret i et nyt lydanlæg, så sidste vinters problemer, hvor alle ikke kunne høre, hvad der blev sagt, er nu løst.

Arrangementet er gratis for medlemmer af foreningen.

Prisen for ikke medlemmer er 40 kr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*