Tri over Gudhjem – The Granite Bandit

På lørdag løber dette års Tri over Gudhjem af stablen. Folkene bag er så gået i gang med opsætningen og du kan bl.a. følge med på deres Facebook side – Tri Over Gudhjem – The Granite Bandit 

tri over gudhjem

Arrangementet vil foregå mellem kl. 09.00-18.00 på lørdag. Dog hvor de fleste vil komme i mål mellem kl. 13-15.00. Og arrangørerne håber at se så mange friske Gudhjemboer som mulig, til at heppe de hårdtarbejdende triatleter over målstregen.

Og der er noget at heppe på, for det er ikke bare hvilken som helst udfordring deltagerne kaster sig ud i. Først skal de svømme, dernæst cykle og til sidst løbe. Og distancerne er lange nok til at man bliver forpustet bare ved at læse om dem:

1/2: 1,9 km svøm, 90 km cykling, 21,1 km løb, start kl. 09.00

1/4: 950 m svøm, 44,4 km cykling, 11,4 km løb, start kl. 11.00

1/10: 400 m svøm, 20 km cykling, 4 km løb, start kl. 12.00

Men hvor langt er 1,9 km egentligt at svømme? Og hvor skal man cykle hen for at komme op på de 90 km? Til det har arrangørerne også et svar, som dog giver mest mening hvis man er lokalkendt: Dem der skal længst, skal svømme to gange rundt om mågestolene, cykle to gange frem og tilbage til Allinge og så slutter de af med at skulle løbe langs redningsstien hele vejen til Tejn havn og tilbage igen. Så det er kun passende med klapsalver.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*