Fest i Gudhjem Mølle

I forbindelse med Gadeteaterfestivalen afholdes der fest for store og små den 25. juli, dvs. nu på lørdag. Festen foregår i og omkring Gudhjem Mølle, varer hele dagen og alle er inviteret! Dagen byder på marked, musik, mad, underholdning og cirkus. Så er du til sjov og ballade, så kig forbi!

p1010901

Programmet for dagen ser således ud:

10-14: Marked, hvor du kan gøre loppefund, købe lokale varer og meget mere.

12-14: Musik ved det bornholmske jazzband “High Five”

15-17: Underholdning, musik og andet vil foregå løbende på pladsen

17-18: Cirkusgruppen “TinCan Company” har forestilling

19-21: Aftensmad, en madbillet koster 145 kr. og kan købes i Gudhjem Mølle. Under maden bliver der leveret dejlig musik af “Bluenette Sisters & the Seaman Orchestra”. 

img_bluenette_slide_01

Efter maden og frem til klokken 02 vil den stå på dans, drinks og musik. DJ’s vil sende sprøde toner ind i dine øregange og groovy rytmer til dine hofter, mens baren byder på iskolde øl og lækre drinks. Det er ingen god undskyldning for at blive væk, så vi ses!