Jul på Lauegård

Der er masser af muligheder for at blive inspireret til advent og jul ved et tre dages adventsmarked på Lauegård, Gudhjemvej 64, i dagene 24.-26.november. Fredag fra kl. 11 til 20 samt lørdag og søndag fra kl. 11 til 17.

Der vil være noget for alle sanser på markedet, som finder sted i den gamle ’gårdkônna’.

Man vil kunne se og nyde de smukke adventsborde dækket af Jo Dam Kærgaard og Solveig Holbech.

Man kan også forkæle andre og sig selv med kvalitetsvarer fra en lang række salgsudstillinger med mange temaer og kreativt arrangeret i den renoverede staldbygning. ’Boutique’ Lauegård vil friste med håndplukket brugskunst, smagfuld julepynt samt adventskranse og dekorationer. Ligeledes er Louise Bjørn-Andersen, Bornholms lille Boghandel, Simon Koefoed, Storm & Stella, Sue Trolle, Broe & Co , Høstet og Stigs Oliven i år at finde på Lauegård med deres smukke kreationer.

Der vil også være lidt til ganen – gourmetkaffe, som er værd at køre efter, leveret af Risteriet Sueños – og til maven sprøde adventskager. Fredag og lørdag eftermiddag kommer Mette og Jakob fra Risteriet Sueños og fortæller om konceptet bag risteriet og deres kaffeskov i Nicaragua. Der vil også være salg af deres højkvalitetskaffe, Café Suenos.

I den tilstødende hestestald, som også er pyntet til advent, vil der være salg af smedede jerntræer, rigtige grønne juletræer samt pyntegrønt.

Er man mættet af synsindtryk og pengene brugt, kan man i stedet slå ørerne ud og lytte til klassiske eller  jazzede toner  – også en sanger eller to vil bryde ud i sang og lade de handlende opleve nogle af vores dejlige adventssange.

Også i år har adventsmarkedet åbent fredag aften – ’Late Lauegård’. Vi glæder os over, at Bent Peder Holbech har tilbudt at spille for os og med sin musikalitet og jazzificerede melodier være med til at sprede adventshygge i Gårdkônnan. Man vil også få fornøjelsen af Jan Gildam, der fredag sidst på eftermiddagen kommer til Lauegård med sit rullende køkken ’Bornholm på hjul’ og byder på lækre sandwich.

I forbindelse med arrangementet er der oprettet en facebookside: Facebook.com/JulpaaLauegaard. Her kan man følge forberedelser til julemarkedet og få flere oplysninger.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*