Ny organist ved Østerlars og Gudhjem kirker

Østerlars og Gudhjem Menighedsråd har ansat Thorbjørn Jensen, 34 år, som organist med tiltrædelse 1.11.2017.

Thorbjørn Jensen har en eksamen for Kirkemusikeruddannelse i orgel og kor ledelse fra 2016, som blev bestået med flot resultat. Derudover en lang række af jobs som har givet en god erfaring, med relevans til det nye job. Thorbjørn Jensen er gift med Mathilde og sammen har de to børn, Magdalena på 6 år og Trygve på 3 år.

Thorbjørn Jensen kommer fra en stilling som organist ved Hasle Kirke på Bornholm.

Vi glæder os rigtig meget til at byde Thorbjørn velkommen som organist ved vores kirker, siger Preben Paulsen, formand for menighedsrådet i Gudhjem, der i øvrigt oplyser, at der var 7 ansøgere til stillingen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*