Sker det i Gudhjem, så skal det stå på gudhjem.nu

Gudhjem syder af aktivitet, året rundt. Jo vist, der sker lidt mere i turistsæsonen; men selv i de mørke vintermåneder foregår der en masse i Gudhjem by. Fællesspisning, filmforestillinger, koncerter og et hav af særlige arrangementer. Og det havde jo været bedst hvis alle havde mulighed for at høre eller læse om det. Derfor, har du et arrangement eller en nyhed så sørg for at få det med på byens webportal, gudhjem.nu.

Hvordan går man?
Det er meget nemt. Du sender en mail til pelle@gudhjem.nu med en tekst om dit arrangement, din nyhed eller hvad det nu måtte være. Ønsker du et billede fremsender du ligeledes dette. Teksten kan være i doc eller pdf format. Billedet skal være en jpg-fil.
Når materialet er modtaget kommer det hurtigst muligt på gudhjem.nu. Men beregn op til et par dages behandlingstid.
Sammen kan vi vise præcist hvor meget liv der er i Gudhjem!
Mvh Pelle

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*