November i Scala

I dag er sidste dag i oktober, deraf kan man udlede at i morgen må være første dag i november. Så langt så godt. En ny måned betyder mange ting. Noget mindre sjovt såsom nye regninger, men også noget mere sjovt: f.eks. et nyt program i den lokale biograf.

Og det er lige hvad vi har her, programmet for Scala Gudhjem i november måned. Der er en masse spændende film på plakaten, men særligt kan man “bide” mærke i Danmarks premieren på “Fantastiske skabninger… og hvor de findes”. Filmen foregår i det kendte og populære Harry Potter univers og er baseret på en bog af forfatteren til selv samme. Hvis filmen bare er halvt så god som de mange Harry Potter film, skal det nok blive magisk.

Er du ikke til magi og forunderlige væsner, så er der også noget for dig. Se programmet nedenfor og skynd dig i biografen.

Du kan bestille billetter lige her!

udklip

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*