Medlemsaften i Scala Gudhjem

Den 12. november er der medlemsaften i Scala Gudhjem. Der bliver serveret drikkevarer og snacks og vist gratis film for alle medlemmer. Er man ikke medlem kan man blive det på selve aftenen. Du kan læse mere om arrangementet og Scala Gudhjem lige her.

Først lidt om byens biograf:

Scala Gudhjem kører udelukkende på frivillige kræfter. Omkring 50 frivillige driver biografen, som har forestillinger næsten alle årets dage. Det er folk der viser film, står bag disken, gør rent eller ordner det administrative. Det er et kæmpe stykke arbejde. Og så er der alle medlemmerne, omkring 150 personer, der støtter op om projektet. Vi kan være dem alle taknemmelige; hvor mange byer på Gudhjems størrelse kan prale af at have sin egen biograf?  Ud af landets samlede 161 biografer (Danmarks Statistik, 2015) ligger én af disse i vores lille by. Det er altså ret vildt.

Med adskillige premierer, en række mindre og mellemstore film tilbyder Scala noget for alle. Udover film er der en række andre spændende arrangementer i lokalerne og har man en god idé til hvad biografen derudover kunne bruges til, og er man klar til at give en hånd med, så kan næsten alt lade sig gøre.

Alt i alt er Scala en vigtig kulturinstitution for Bornholm og ikke mindst Gudhjem. Så selvom du måske ikke skal med til medlemsaften, kan det jo være at der e n god film du skal se? Du kan finde programmet her på siden samt på scalagudhjem.dk

Og så, som lovet, en invitation til medlemsaften:

scala-medlemsaften

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*