Oluf Høst Museet udvider sæsonen

Det var oprindeligt planen at Oluf Høst Museet skulle lukke for i år den 4. september. Men oven på en forrygende start på sæsonen, med et øget antal gæster, samt et ønske om at være med til at holde liv i ydersæsonen, har Oluf Høst Museet i Gudhjem besluttet at forlænge sæsonen frem til den 3. oktober.
Museet holder derfor åbent alle ugens dage fra 11.00 til 17.00 frem til og med mandag den 3. oktober.

udvider
Oluf Høst Museet har udover den faste udstilling to særudstillinger – ”Høst, Lergaard og Søndergaard” samt Suste Bonnéns ”Tegner og Kvinderne”. Begge disse udstillinger fortsætter ligeledes frem til og med den 3. oktober.
Museet har i de første måneder haft øget besøgstal i forhold til samme periode sidste år. Der er flere årsager hertil forklarer den daglige leder, Martin R. W. Brandt:
”Jeg tror de to spændende særudstillinger spiller en stor rolle. Men vi har også haft gavn af den øgede tilstrømning af turister til øen. Og så har den megen omtale af museets økonomiske udfordringer sikkert også haft en betydning. Mange lokale har besøgt museet for dermed at støtte museet. Tusind tak for det”

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*