Hjælp søges!

Styregruppen for Born Fondoen søger frivillige hjælpere til praktiske opgaver under Born Fondo. Kan du hjælpe til? Læs meddelelsen fra Anders Cort  lige her:

bornfondoForberedelserne til vores store årlige Born Fondo motionscykelløb i og omkring Gudhjem, søndag d. 29. maj, er i fuld gang. Det ser fint ud med deltagerantallet og vi har også styr på de fleste praktiske opgaver på dagen. MEN vi mangler stadig nogle stykker til at passe vores fodgængerovergange i Gudhjem by, og nogle til at stå ved ruten og vise rytterne vej og sikre, at der ikke kommer biler ind, hvor de ikke må.

Løbet afvikles mellem kl. 8.30 og 14.30. Vagterne deles i en tidlig og en sen for de nævnte opgaver. Hvis du har lyst til at give os en hånd med, vil jeg blive rigtig glad for at høre fra dig enten mail acort.bcc@gmail.com eller telefon/sms på 29649123.

Vores hjælpere får en T-shirt og en dikkedunk samt lidt mad som tak for hjælpen, så kom glad.

Med venlig hilsen

Anders Cort

BCC, Styregruppen for Born Fondoen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*