Gudhjem juler videre

På fredag d.27 november holder Gudhjem Naturbørnehave og Vuggestue årets julefest. Det er et tilløbsstykke hvor børn og forældre mødes ved børnehaven og går med lys i optog til byens store juletræ som skal tændes kl. ca. 16.15.

Vi er så heldige at Nordea igen i år har sponsoreret det flotte juletræ som rejses af frivillige i samarbejde med Gudhjem ­ Elservice.

juletrae-anholt-640x427

Når alle er ankommet ved byens juletræ bliver der sunget julesange, derefter følger et optrin hvor selveste julemanden dukker op. Igen i år er der drama, for i år skal julemanden giftes. Bruden ankommer, men julemanden får kolde fødder og løber sin vej. I stor panik bliver der søgt tilflugt på Gudhjem mølle, oppe på møllebroen går den vilde jagt. Mon julemanden har husket godteposerne i al bryllupsforvirringen? Det håber alle fremmødte børn. For det er sikkert og vist at både Dagli ́­ brugsen Gudhjem, Bechs chokolade og Karamelkompagniet har puttet noget godt i poserne i julemandens sæk.

Efter jagten på julemanden, som forhåbentlig ender lykkeligt, går børn og forældre tilbage til børnehaven for at feste videre med både risengrød og æbleskiver. Til festen vil børnehavebørnene optræde med lucia – optog og synge julen i gang, så alle kan gå december måned i møde med masser af julestemning.