Hvad sker der i november måned?

Så er vi så småt igang med november måned. Dagene bliver kortere og mørkere, størstedelen af butikkerne i Gudhjem er for længst lukket ned for vinteren og du har sikkert allerede masser af planer for hvad du skal lave.

Du skal nå de sidste udendørs opgaver i forbindelse med huset. Højst sandsynligt skal du også til en fødselsdag eller et jubilæum. Måske en julefrokost? Det kan være at du så småt er begyndt at mærke julestresset?

Uanset hvad du har af planer, så skal du lige huske at holde øje med hvad der sker her i Gudhjem. Det kan godt være at turistsæsonen er overstået, men det betyder ikke at der ikke sker noget. Så derfor får du lige en hurtig gennemgang af nogle af de forskellige arrangementer november byder på. Så hiv kalenderen frem og se om ikke der er noget du skal med til!

Film i Scala

Som altid er der en række spændende film på plakaten hos Scala Gudhjem. Eksempelvis kan man nævne “The Martian” og “Kvinden i Guld”. Du kan selvfølgelig se programmet på vores kalender og på Scala Gudhjems egen hjemmeside hvor du også kan bestille billetter. Husk også at Scala byder på gratis kaffe hver lørdag og søndag op til forestillingen klokken 16.15.

The-Martian_poster_goldposter_com_4
The Martian vises i Scala Gudhjem fra den 12. til og med den 18. november.

Mad i Møllen

Der sker også spændende ting og sager i Gudhjem Mølle. Fredag den 27. november afholdes der for første gang spiseaften i Møllen. Det er (forhåbentligt) starten på en ny tradition, hvor vi i Gudhjem spiser og hygger os sammen. Det koster kun 50 kr pr person og pengene skal betales senest mandag d. 23 november. Betaling kan foregå enten via Mobile Pay til Christina Holmershøj på mobil 20727040 eller ved at lægge penge i en kuvert i postkassen Brøddegade 8. Husk at skrive navn på deltagerne.

Arrangementer starter kl. 18 og udover godt humør skal man blot medbringe egne drikkevarer. Så kunne du have lyst til en hyggelig aften hvor vi kommer hinanden ved, så er det bare at melde sig til.

Julearrangementer

Nå ja, vi nærmer os jo december måned med hastige skridt. Der

Der er Julemarked d. 21.& 22. november.

Jul i Gudhjem Mølle begge dage fra kl. 11 til 17: Kvalitets håndværk fra nær og fjern, flot patchwork, sjove ting, nyttige sager, gode julegaver, varm suppe med flutes, kaffe og cookies, musik og stemning.

Gudhjem Glasrøgeri holder åbent begge dage fra kl. 11 til 16. Søndag med glaspustning for børn og barnlige sjæle kl. 12 til 15.

Provianten har åbent og kan byde på lækre sandwich.

Guldsmed Knapstad begge dage kl. 12 til 16

Tyge Axel Holm Designerbutikken begge dage kl. 12 til 16

 

Udover ovenstående er der igen Jul på Lauegård den 20., 21. og 22. kl. 11 til 17.

jul på lauegård

Det var lidt om hvad Gudhjem og omegn har at byde på her i november måned. En masse spændende arrangementer for både børn og voksne. Så tag overtøjet på og kom ud og oplev vores skønne by.