Det nye, det tilbagevendende og det ufatteligt spændende

Lidt forskellige små historier/nyheder smeltet sammen til ét indlæg.

DET NYE

Logo_2

En ny virksomhed har set dagens lys i Melsted. Det er Bornholms Forældre Coaching & Rådgivning. EN virksomhed der som den eneste på Bornholm tilbyder rådgivning og hjælp til børnefamilier. Det er altid spændende med nye virksomheder Du kan læse meget mere om Bornholms Forældre Coaching & Rådgivning på hjemmesen www.bfcr.dk og følge virksomheden på facebook.

 

DET TILBAGEVENDENDE

SorenK01L

Selvom Bornholms Gadeteaterfestival er veloverstået, manglede der noget hvilket der nu rodes bod på: Under festivalen måtte Dansk Rakkerpak nemlig aflyse en forestilling på grund af sygdom. Derfor vender Dansk Rakkaperpak nu frygteligt tilbage og opfører deres forestilling “Den Gode, den Onde og den ufatteligt Grimme”. Det sker i morgen (!) ved Gudhjem Mølle klokken 17. Alle er velkomne og rygterne siger at Uffe fra Møllen byder på et lille glas bagefter, som en tak for en god sæson. Så kig forbi og oplev en underholdende forestilling for hele familien.

DET UFATTELIGT SPÆNDENDE

Film festival logo

Til sidst, det ufatteligt spændende: Fra den 24. til den 27. september er der igen politisk filmfestival i Scala Gudhjem. “Manifesto” som løb af stablen første gang sidste år, var en kæmpe succes. Festivallen inviterer en række landskendte politikere til at præsenterer spændende og vedkommende film, der har betydet meget for dem. Politikerne vil introducere deres filmvalg og bagefter stille op til en diskussion med publikum. Det er endnu ikke offentliggjort hvem de forskellige politikere er; men vi har fra tætte kilder fået at vide at det bliver: “En ufatteligt spændende og sjov festival”. Så glæd jer! Vi følger selvfølgelig sagen tæt og skriver så snart vi kender mere til programmet.