Første dag i Møllen

2015-06-14 10.15.06

På Folkemødets sidste dag er der stadig masser af gode grunde til at befinde sig i Gudhjem. I dag åbnes dørene op for cafeen i Gudhjem Mølle. Dagen igennem vil man kunne nyde godt brød og kaffe. På billedet ses to raske unge mænd. Uffe (tv.) vil til dagligt stå i Møllen, mens Kasper (th.) vil levere godt brød fra hans bageri i Svaneke. I løbet af den næste uges tid, vil de to banke cafeen op og gøre Møllen endnu mere indbydende end den allerede er. Duften af kaffe og brød vil brede sig og snart vil der være masser af liv i den gamle, flotte Mølle. Der er heller ikke længe til at de første pop-up butikker dukker op, så hold øje her på siden eller følg med på Facebook. Både gudhjem.nu og cafeen har deres egne facebook sider. Gå ind og “synes godt om”, så du kan følge med i hvad der sker.

Link: gudhjem.nu & Møllen

Udover at Møllen åbner, afholdes der i dag også sæsonens første søndagsmarked, hvor lokale handlende sælger alt fra grønsager, tøj til gamle bøger og retro-genstande. Du kan læse mere om søndagsmarkederne her på siden (søndagsmarked) eller kigge forbi hver søndag mellem 10 & 14.

2015-06-14 10.31.45 2015-06-14 10.31.59