Skal der være Sankt Hans bål i Gudhjem?

pension-koch
© Sankt Hans bål på Gudhjem Havn (kareca, Jun 2013), Tripadvisor

Der plejer at være bål, sang og fakkeloptog i Gudhjem til Sankt Hans. Måske endda en tale. Men som det ser ud nu, kommer der ikke til at være bål sankthansaften. For slet ikke at tale om sang, tale og optog.

Det er jo brand-ærgerligt. Til gengæld er det heldigt at Tine fra  Gudhjem Special og Rina fra Café Klint har tilbudt at skaffe et bål. Det kræver dog nogle frivillige hænder der vil være brandvagter om aftenen. Derfor søges der, akut, frivillige brandvagter til et Sankt Hans bål. Ellers bliver det ikke til noget.

Opgaven er enkel, hjælp med at tænde bålet, vær vagter ved og sluk bålet. Er du interesseret så skriv til Tine på mobil 26830108.

I forhold til sang, optog og tale, står det gudhjemboere frit for at arrangere en eller flere dele. Denne forespørgsel gælder udelukkende frivillige brandvagter.

Giv lyd og lad os sammen sikre et bål i Gudhjem. For hvad er Sankt Hans uden et bål?