Først til mølle

Gudhjem Mølle åbner snart op for café og pop-up butikker. Selvom der allerede er flere uger der er fuldt booket, er der stadig mulighed for få butik i Møllen. Derfor: er du, eller nogen du kender, interesseret i at få sig en pop-up butik i Gudhjem mølle? Så skal I skynde jer.

Det er muligt at leje en butik på ugebasis, for bare 500,- om ugen. Hvis du er interesseret, kan du også få flere sammenhængende uger. Der er borde i flere størrelser, samt stole til rådighed.
I underetagen rykker Kasper og Uffe ind, og sælger dejligt Svaneke brød, samt alt hvad en hyggelig sommer cafe skal byde på. På sigt vil der også blive bagt i møllen, så duften af croissanter vil brede sig fra toppen af Gudhjem.
1. og 2. etage bliver der en mangfoldighed af pop-up butikker. Gudhjem Mølle skal være et sted at gå på opdagelse, med spændende shopping, god mad, masser af hygge, og stemning både inde og ude, samt en magisk udsigt.
Det er ikke kun forebeholdt bornholmere! Det kunne jo være at der var nogle der ville kombinere en ferie på Bornholm, med en uges salg.
Vil du booke eller har du spørgsmål, kontakt Zitta Østergaard via popup@gudhjem.nu