Og forpagteren er!

Så skete det. Der er fundet en forpagter til at drive café i Gudhjem Mølle. Der har været adskillige henvendelser fra potentielle forpagtere og Foreningen Gudhjem Mølle, har haft travlt med at interviewe, vise rundt og snakke drømme, koncepter mm. Det har været en længere proces, men nu er lejekontrakten underskrevet og foreningen kan derfor løfte sløret for hvem der skal drive café i Møllen i sommeren:

Kasper Buchardt Thye. Nogen kender ham måske i forvejen. Han er manden bag Svaneke Brød og medindehaver af strandcafeen Sydøst for Paradis.

Det har fra starten af været et centralt element i planerne for Gudhjem Mølle, at der kom café, så foreningen er yderst tilfredse med at det er faldet på plads. Med café og pop-up butikker, vil der altid være en god grund til at besøge Gudhjem Mølle.

Der kommer snart mere information om konceptet, menuen og en officiel åbningsdato. Vi kan dog godt afsløre at menuen indeholder det gode Svaneke Brød. Resten kommer senere. Derfor: følg med her på siden!