Vil du have butik i Møllen?

Foreningen Gudhjem Mølle er ved at færdiggøre en aftale med en forpagter der skal drive café i Gudhjem Mølle henover sommeren. Man kan godt begynde at glæde sig, for det bliver rigtig spændende. Men caféen kommer ikke til at stå alene.

Sommeren igennem vil der være såkaldte pop-up butikker i møllen, på 1. og 2. sal. Det vil sige at der hver uge vil der opstå nye butikker. Butikker der er i Møllen en uge eller to, for derefter at pakke sammen og gøre plads til nye. Der vil altid være noget nyt at gå på opdagelse i.

Så har du et produkt du gerne vil sælge? En produktidé du gerne vil afprøve? Alle er velkomne: kunsthåndværkere, frisører, tatovører, behandlere, pølsemagere, kunstnere og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Er det noget for dig at leje en plads på uge basis, så kontakt popup@gudhjem.nu for at booke.

Foreningen Gudhjem Mølle