Gudhjem.nu på en ny måde

D. 16. maj er det nye gudhjem.nu blevet lanceret. Det er Foreningen Gudhjem Mølle som har overtaget driften af byens webportal. Der skal lyde en stor tak til Jolanta der igennem de sidste 12 år har drevet hjemmesiden. Det er et kæmpe stykke arbejde hun har udført, som vi vil forsøge at efterkomme.

Den nye hjemmeside vil være under konstant udvikling. Der vil løbende komme nye indlæg, nye sider og nye begivenheder i kalenderen. Giv derfor besked hvis der er noget der mangler eller hvis der er fejl. Så skal det nok blive rettet.

Planen og drømmen er, at gudhjem.nu skal være den samlende platform for gudhjemboere, bornholmere og alle andre der besøger Gudhjem. Det skal være her man finder al information om hvad der sker i Gudhjem. Og vi mener al information. Til det har vi brug for alle jer. Hvis du kender til eller står for et arrangement, et event eller noget helt tredje, så giv os besked. Er der en ny butik eller forening? Så giv os besked. Har du en nyhed eller vigtig information? Giv os besked. Giv os besked og så sørger vi for at arrangementet, butikken eller nyheden bliver delt på gudhjem.nu.

Du kan kontakte os på: kontakt@gudhjem.nu

Som tidligere nævnt er det Foreningen Gudhjem Mølle der driver hjemmesiden. Vil du være med til at støtte op om dette formål, samt skabe liv i Gudhjem Mølle, så meld dig ind i foreningen. Læs mere om hvordan her på hjemmesiden.

Med håb om at høre fra jer,

– Foreningen Gudhjem Mølle